Autor: 021.rs

Novi Sad
10.03.2018.
22:35 > 07:33
Košarkaši Vojvodine savladili su ekipu Tamiša rezultatom 100:95 u napetom meču u okviru 22. kola Košarkaške lige Srbije.
  • Dzordz

    11.03.2018 10:51
    Bravo za igrace, trenera i sve vise nasih navijaca. Socek i drugari su vratili veru u novosadsku kosarku. Zasluzili smo da imamo respektabilan tim u kosarci, a ne da nam se smeju. Ovo je mogao da uradi i izdrzi samo jak kolektiv sa cvrstom rukom vodiljom koja zna kosarku i koja zivi kosarku. Dokazali su ovi momci da novac ne mora da bude uvek u prvom planu.
    Svaka cast i nastavite tako do superlige!!!!!!
  • Fan

    11.03.2018 09:23
    Potpuno zasluzeno, momci su grizli do poslednjeg momenta!
    Cestitke decaci, cestitke treneru, cestitke klubu!
  • hari

    11.03.2018 04:28
    Zar ni jedan komenatar posle ovako bitne i velike pobede ? Posle ovakve borbe sa odlicnim Tamisem i ocajnim sudijama .To samo u Novom Sadu moze da se desi ,kad te kradu na gostovanju -istrpis... al u sred Novog Sada ..Al ne moze nam niko nista....nije im se dalo da nas dotuku ko fudbalere.Smrde sudijske Pogledao nas Bog ...zasluzili smo !!!!

  • Zivan

    11.03.2018 00:12
    Pohvale igračima i treneru Soceku. Najvažnie je da se mladi košarkaši Vojvodine kontinuirano razvijaju.
  • Limanac

    11.03.2018 00:04
    Ovo je trebalo preživeti !!! Kako li je tek bilo igračima i klupi ??? Valjda i te tehni;ke govore kako je bilo napeto .Opet se pokazalo koliko srce imaju ovi dečaci ...koliko žele pobedu ..gde nađu snage da odigraju produžetak "kao matori".mene je ova utakmica toliko slomila da nemam snage ni da slavim .Odo da spavam a RADOVAĆU SE SUTRA !!!
    Namući nas Tamiš pošteno .Ne pamtim da nas tako nisu išle trojke i kako smo ipak dobili.Bilo bi poštenije da kažem KAKO SU MOMCI I SOCEK DOBILI !!!!!

    S U P E R L I G A !!!!!!

  • vuk

    10.03.2018 23:04
    bravoooo
    Takticko nadmudrivanje u kome je Socek nadmudrio kolegu iz Panceva
  • Vladimir

    10.03.2018 23:00
    Odličan meč
    Nisam bio na spensu da gledam košarku jaaako dugo. Na žalost, nije bilo ni razloga. Ali, pročitao sam na par mesta o ovom timu, vidim pobedili lidera lige u prošlom kolu u gostima. A sa druge strane, dolazi im ekipa sa istim odnosom pobeda i poraza u goste, nema šta da izgubi, a oni domaćini ali malo poleteli. I procenim - ovo bi mogla da bude jedna od ONIH utakmica i odem da ih gledam.
    I da vidiš, nisam se prevario! Borba, srce, strast, uzbuđenje... kao da sam gledao najbolje režiran film. Emocije odu do neba. Sve ono zašto volimo ovu čarobnu igru pod obručima.
    Od igrača nikog be bih izdvajao, ova Voša je pre svega tim. Prica me podsetio na Bobana Jankovića. A o vrlinama i manama... mladi su, vrline će pojačati a mane umanjiti. Ipak, nije kvalitet košarke, kojeg, da se razumemo ima, ono zbog čega je ovo bila vrhunska utakmica, nego želja i borba.
    I da, gubili su, vratili se, dobili produžetke, a mladi, znači trener dobro radi.
    Tako, da bude sve više ovakvih mečeva na spensu i da se završe kao i ovaj - pobedom Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna